Rader design voor een mooie inrichting

Rader design

Een mooie inrichting is heel erg belangrijk voor een huis. Als je na een lange werkdag thuiskomt en je komt terug in een niet opgeruimde rotzooi kan dit best wel vervelend zijn. Een goede opgeruimde inrichting zorgen voor meer rust. Zo kun je lekkerder ontspannen en ook beter ontspannen. Ook kun je beter slapen in een opgeruimde kamer. Een inrichting kan bijdragen aan een opgeruimde omgeving. Als je namelijk al je spullen mooi kunt opbergen en hier genoeg plek voor hebt hoef je nooit meer je spullen overal te laten slingeren. Rader design heeft hier allerlei mooie spullen voor.

Rader design

Räder design

Rader design is een merk die heel veel werkt met kleisoorten om hun accessoires te maken. Ze gaan voor een simpel design die niet perse opvalt in huis, maar wel heel erg mooi kan accentueren. Räder maakt vooral gebruik van een witte kleur. Bij deze witte kleur gebruiken ze vaak een accentje van wat kleur om het witte nog meer naar voren te laten komen. Het is een heel erg simpel design als je er even snel naar kijkt, maar hoe langer je kijkt hoe meer je gaat zien. Dit is het mooie aan Rader.

Wat heeft Rader allemaal?

Er zijn een aantal dingen die Rader maakt. Zo hebben ze bijvoorbeeld vazen waar je bloemen in kan zetten. Deze bloemen hebben ze ook vaak op de vazen zelf. Ze hebben ook hele mooie porseleinen huizen waar je waxinelichtjes in kan stoppen. Zo krijg je een mooi sfeerlicht waarmee jouw huis veel huiselijker maakt. Door deze huisjes en andere voorwerpen te gebruiken wordt jouw huis wat levendiger en zorgt dit ervoor dit huis er levendiger uitziet als eerst.

Wat is porselein? Porselein is iets waar Räder heel veel gebruik van maakt, maar wat is porselein nou precies? Het is een combinatie van klei en water en Kaolien. Door dat laatste bestanddeel wordt het porselein en geen keramiek. Kaolien is een soort witte klei waardoor het porselein veel harder wordt en dus veel meer kan verdragen. Dit is heel erg handig voor dingen als interieur, omdat het niet na één keer omvallen kapot is.