De beste pasfoto’s maken Nijmegen

LMF-Nijmegen-logo

Wist je dat pasfoto’s maken Nijmegen de nieuwste trend is? Je hebt hier de beste medewerkers die gespecialiseerd zijn om de beste pasfoto’s te maken. De fotografen gaan vakkundig aan de slag, om de beste foto voor jou te maken die op je document moet komen. Wist je dat zo een foto ook aan bepaalde eisen moest voldoen? De medewerkers hebben de eisen voor je op een rijtje gezet:

·  Maatvoering

·  Positionering

·  Fotokwaliteit

·  Belichting

·  Houding

·  Achtergrond

·  Bril

·  Weergave gezicht

·  Uitdrukking

pasfoto

Wat zijn de eisen?

Met maatvoering moet je denken aan het formaat van de pasfoto, breedte van het gezicht en de lengte van het gezicht. Positionering staat voor dat je hoofd volledig afgebeeld moet zijn. Fotokwaliteit is natuurlijk wel een van de belangrijkste, de foto moet in kleur zijn, de foto mag niet meer dan zes maanden oud zijn, een scherpe foto, onbeschadigd, niet bewerkt en natuurlijk op glad papier afgedrukt. Belichting het woord zegt het eigenlijk al, gelijkmatig, geen onder-of overbelichting, geen schaduw in het gezicht of in de achtergrond. De beste houding als je hoofd recht naar voren is, ogen op een horizontale lijn is. Achtergrond wordt lichtgrijs of een egale kleur. Behang met bloemetjes mag dus niet.  Draag je normaal een bril is dat ook geen probleem het is wel belangrijk dat je ogen helemaal zichtbaar zijn en dat je bril volledig doorschijnende glazen hebben, dat het niet reflecteert op objecten en geen schaduw heeft. Dat is niet de bedoeling. Weergave gezicht klinkt een beetje vaag, de bedoeling daarvan is je hoofd onbedekt, gezicht en ogen volledig zichtbaar zijn. Uitdrukking is voor hoe jij kijkt, het is de bedoeling dat je een neutrale blik hebt, dat je recht in de camera kijkt en dat je mond gesloten is. Helaas mag je niet lachen tijden het maken van pasfoto’s in Nijmegen. Een uitzondering is dat je om godsdienstige of levensbeschouwelijke of medische redenen je hoofd bedenkt dat je hoofdbedekking een egaal en eenkleurig heeft. Het moet namelijk contrasterend zijn met de achtergrond.

 De materialen

De pasfoto’s maken in Nijmegen is niet zo moeilijk. De mogelijkheden en opties zijn erg veel om de beste foto’s te krijgen. Wist je dat de medewerkers speciale camera’s gebruiken en verschillende apparaten hebben? De camera’s hebben speciale lenzen om de scherpste foto’s te maken. Voor het licht hebben zij een lamp die zorgt voor genoeg belichting, het is natuurlijk belangrijk dat er geen schaduw valt. Gelukkig werken ze zo professioneel dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken.

De lenzen worden na elke gebruikt goed schoongemaakt, de ruimte waar de pasfoto’s worden gemaakt wordt ook goed schoongemaakt. Aan het einde van de dag wordt ook alles gecontroleerd voordat de materialen worden opgeruimd.