haverkampshop-logo

Zwarte sloten worden steeds populairder omdat ze passen bij moderne deuren zoals staal- en staallook deuren. Zwarte sloten zijn er in verschillende soorten, zoals halve cilinders, dubbele cilinders en knopcilinders. Er zijn ook gecertificeerde (gepatenteerde) en niet-gecertificeerde zwarte sloten.

De Pfaffenhain EA zwarte cilindersloten voldoen aan het politiekeurmerk SKG3. Dit betekent dat het cilinderslot bestand is tegen boren en kerntrekken. Pfaffenhain EA zwarte sloten worden geleverd zonder certificaat, waardoor slotenmakers gemakkelijk sleutels kunnen kopiëren. Het voordeel is dat deze zwarte sloten ook te combineren zijn met nikkelkleurige cilindersloten. Dus als u een deur wilt met een zwart slot (bijv. de voordeur) die gelijksluitend moet zijn met een nikkelkleurig slot (achterdeur) dan is dat mogelijk.

 

Zwarte sloten

De zwarte sloten van M&C zijn gecertificeerde sloten. Dit betekent dat de cilinder en sleutel gepatenteerd zijn, waardoor de sleutel niet zomaar gekopieerd kan worden. Telkens wanneer u extra sleutels of cilinders bestelt, moet u het certificaat tonen. De M&C zwarte sloten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals halve cilinder, dubbele cilinder en knopcilinder. M&C heeft meerdere modellen met zwarte sloten, zoals de M&C SKG3 Matrix cilinder en de M&C SKG3 Condor cilinder. De zwarte sloten van M&C kunnen ook worden gecombineerd worden met nikkelkleurige cilinders of een messingkleurige cilinders!

Wilt u echte kwaliteitcilinders, kies dan voor de CES cilinders in de kleur midnight black. Dit zijn zeer hoogwaardige cilinders, voorzien van SKG3 keurmerk. Deze cilinders komen uit de CES flavours collectie en zijn ook te combineren met andere kleuren. Wilt u deze of één van bovenstaande zwarte sloten kopen dan kan dat eenvoudig op haverkampshop.nl