Met Hotmail inloggen is hetzelfde als met Outlook

Hotmail inloggen

Wanneer je nog een wat oudere mail hebt dan kan het zo zijn dat je niet meer kunt inloggen op je mail wanneer je dit wilt. Bij Hotmail is dit gelukkig niet zo. Dit komt omdat er af en toe verwarring is waarvan Hotmail precies is. Hotmail is namelijk een webmail van Microsoft, alleen deze naam is veranderd in Outlook. Deze misvatting maken mensen best snel en het kan dus zijn dat dit ook voor jou geldt. Wanneer je dus met Hotmail inloggen op je mail wilt komen dan moet je dit doen via Outlook. Het is dus dezelfde webmail van hetzelfde bedrijf, alleen heeft de ene een verouderde naam, dit kan gelukkig geen kwaad!

Hotmail

Tips voor je mail

Als je van plan bent om een hotmail te gaan gebruiken voor al je mailverkeer. Dan is het goed om een paar tips en tricks te weten wanneer je hier veel mee gaat werken. Zo moet je bijvoorbeeld jaarlijks minimaal op je Hotmail inloggen zodat je mailbox niet verwijderd wordt. Log dus om de zoveel tijd in op je account wanneer je de mail niet veel gebruikt. Twee andere tips voor veiligheid kan je ook goed toepassen, namelijk dat je browser up-to-date is wanneer je op de mail gaat. Ook is het goed om regelmatig je wachtwoord te veranderen voor de veiligheid.

Laat iemand je helpen

Wanneer het niet helemaal lekker gaat om je Hotmail in te stellen dan is dit begrijpelijk. Dit komt bij veel mensen voor die niet veel op internet zitten. Je moet namelijk soms instellingen gebruiken waar je niets van snapt. Wanneer op je Hotmail inloggen dus lastig voor je is en je komt er met een stappenplan niet uit. Dan kan je gemakkelijk iemand van Hotmail bellen die je kunt helpen of je laat een vriend of familielid je helpen.