Je kunt je hotel boeken met iDEAL

Hotel boeken

Misschien wist je het nog niet, maar tegenwoordig kun je ook je hotel boeken met iDEAL. Dat is super handig. Wanneer je namelijk je betaling met iDEAL voltooid, is je bestelling zo betaald. Zo ook wanneer je bijvoorbeeld een overnachting in het Mercure Parijs centrum wilt boeken. Je hoeft online alleen aan te geven welke data je wilt overnachten en je gegevens in te vullen. Vervolgens selecteer je iDEAL als betaalmethode en je betaling is voltooid! Zo makkelijk en snel kan het dus gaan. 

Wat is iDEAL eigenlijk? 

iDeal is een manier waarmee je je betalingen kunt voltooien. Vaak wordt deze manier van betalen aangeboden wanneer je online een bestelling wilt plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een hotel boeken met iDEAL, maar je kunt hiermee ook je bestelling met kleren mee betalen. Wanneer je op deze manier je hotel wilt betalen, kun je bijvoorbeeld een nacht boeken bij Mercure Parijs centrum. Maar naast dit hotel zijn er nog genoeg andere hotels waarmee jij met iDEAL kunt betalen. Om zeker te weten of je bij het hotel waar jij naar toe wilt met iDEAL kunt betalen, kun je een kijkje op de site nemen. Daar staat dat vaak beschreven. 

Kan ik mijn reservering ook op een andere manier betalen?

Wanneer jij een overnachting wilt boeken in het Mercure Parijs centrum, maar liever niet kiest voor je hotel boeken met iDeal, dan kun je ook op een andere manier betalen. In sommige gevallen kun je er namelijk ook voor kiezen om bij het hotel zelf te betalen. Vaak kun je er ook voor kiezen om met creditcard te betalen of met een cadeaukaart die je een keer van vrienden hebt gekregen. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om je betalen te voltooien!