GSM reparatie Tilburg voor jou

Je kunt er tegenwoordig niet omheen, de smartphone. In het begin ben je er zuinig op, maar later ga je er veel meer makkelijker mee om. Hierdoor kan het zo zijn dat er wel eens iets stuk of defect gaat. Als dit gebeurt, kan je nog altijd terecht bij een GSM reparatie Tilburg. Zij zorgen ervoor dat je smartphone weer gemaakt wordt en dat je daarna weer door kan gaan met appen. Wacht daarom niet te lang, want je wilt niet rondlopen met een smartphone die het amper doet.

GSM reparatie Tilburg

Onze skills

Je kunt van je toestel alle onderdelen vervangen en repareren. Dit gebeurt zoveel mogelijk met de originele onderdelen en binnen de tijd van ongeveer 30 minuten!

Dit zijn wat voorbeelden over waar GSM reparatie Tilburg ervaring in hebben:

  • Scherm
  • Connector
  • Accu
  • Camera
  • Audio
  • Moederbord

Reparatie moederbord

Moederbord reparaties zijn één van de moeilijkste reparaties om uit te voeren. Hier is veel informatie, vaardigheden en vakkundigheid voor nodig. Een moederbord is de basis waar alle onderdelen van de smartphone aan vastzitten. Denk bijvoorbeeld aan de CPU, de microfoon en het geheugen. Als deze beschadigd is, dan kan er veel misgaan. Denk er bijvoorbeeld aan dat je smartphone kan vastlopen, of nog erger, dat je toestel helemaal niet meer werkt. Een paar oorzaken zijn bijvoorbeeld dat je je toestel hebt laten vallen of dat het waterschade heeft. Als het moederbord niet gerepareerd kan worden, dan kan je hem nog altijd vervangen. Bij GSM reparatie Tilburg kun je direct terecht voor een vervanging van het moederbord.